tiistai 21. lokakuuta 2014

Ryhmätapaaminen, yritysilta 13.10.2014

Tapaamisessa oli vuorossa Juha Kivisen valmennusyritys Apus Coaching. Yrityksen palveluihin kuuluu yrittäjille suunnattua valmennusta, työelämä- ja yksilövalmennusta.  Valmennuksen lisäksi yritys tarjoaa IT-konsultointia yrityksille tietotekniikan ja internetin mahdollisuuksien tehokkaampaan hyödyntämiseen.
Apus Coaching tarjoaa apuaan yrittäjille, jotka kamppailevat taloudellisten ja henkilökohtaisten haasteiden kanssa menestyäkseen hiukan vähemmällä työllä ja kiireellä. Menestyksellä Apus Coaching tarkoittaa sitä, että ihminen kykenee avaamaan henkistä potentiaaliaan, olemaan oma itsensä, hoitamaan aktiivisesti terveyttään ja hyvinvointiaan sekä käyttämään omia kykyjään myös muiden hyväksi.

Henkisen valmennuksen puolella tarjolla on yritys- ja työelämävalmennuksen lisäksi stressinlievityksen ja keskittymisen tehostamiseksi luontoretkiä ja eksoottisempana palveluna shamanistista energiahoitoa sekä rumpuhoitoa. Lisätietoja yrityksen palveluista voi käydä katsomassa nettisivuilta: www.apuscoaching.com ja www.henkinenopas.fi .

Yritysilta ilta aloitettiin käytännössä rentoutusharjoituksella. Harjoituksen jälkeen porukka jakautui ryhmiin pohtimaan elämäntaidon valmennuksen, henkisen valmennuksen ja yrittäjä-coachingin sisältöjä. Juha Kivinen esitteli osallistujille monipuoliset nettisivunsa blogeineen. Esitellyt yrityksen palvelut ovat monipuoliset, ja niihin sisältyy erilaisia toimintamalleja.

Paljon keskustelua ja ideoita syntyi illan aikana valmennukseen liittyvistä kysymyksistä ja yhdessä pohdittiin tuotekehittämistä ja myyntiin liittyviä asioita. Ryhmässä uudet näkökulmat avautuvat eri tavalla kuin itsekseen asioita pohtiessa. 

Juha Kivisen mielestä illan parasta antia olivat hyvät keskustelut toisten yrittäjien kanssa omaa mieltä askarruttaneista seikoista - erityisesti mielikuvien herättämisestä mahdolliselle ostajalle, tunnettavuuden lisäämisestä ja myynnistä. "Sain paljon eväitä rakentaa omia palveluitani eteenpäin", Juha kertoo.

Juha Kivisen mielestä yrityskohtainen tapaaminen sujui hyvin: "Saimme aikaiseksi paljon avartavaa keskustelua omaa yrittäjyyttäni askarruttavista aiheista. Eniten ajatuksia herätti illan alussa muille teettämäni mielikuvaharjoitukset omien tuotteitteni nimien esittämistä mielikuvista. Tämä toi hyvin esille, että palvelun nimi ei välttämättä kerro kenellekään mitään ja niitä on syytä avata ostajan tarpeiden mukaan." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti